Kedves Látogató!

Annak érdekében, hogy biztosan célba érjenek elkészítettük a tó megközelítehtőségének többféle változatát.

Várjuk Önöket!

Kedves Látogató!

Annak érdekében, hogy biztosan célba érjenek elkészítettük a tó megközelítehtőségének többféle változatát.

Várjuk Önöket!

Megközelítés gépkocsival:

A belváros irányából leggyorsabbam a Váci úton végighaladva, Újpest, Megyeri útra rákanyarodva, és azon végighaladva a Káposztásmegyeri Lakótelepen, a 14-es villamos végállomásánál balra kanyarodva, majd az M0 autóút hídja alatt áthaladva kb. 300 méterre, jobbra egy látszólag sehova sem vezető útra kell felhajtani. (Az autópálya rendőrséggel szemben).

A tó bejáratán behajtva jobbra, a vasút felé kell továbbhaladni, ahonnan a halőrház már látható. FONTOS! A bejárat után két tó látható. A Dunakeszi Kavicsbányató, a bal oldali nagyobbik tó.

Vác felől, a régi 2. sz. úton, Dunakeszin áthaladva a bevásárlóközpontok felé kell lehajtani. (Pallag u.) A bevásárlóközpontokat elhagyva az M0 autóút felhajtója előtti körforgalmat a Káposztásmegyer felé vezető kijáratnál kell elhagyni, (második kijárat) és az első lehetőségnél (az autópálya rendőrséggel szemben) balra kanyarodva szintén a tó bejáratához érkezünk.

Az M0 autóútról a 73. sz. kijáratnál (a Dunakeszi –Dél; Káposztásmegyer) kell lehajtani, és a körforgalomból Káposztásmegyer felé kihajtva az előzőekben leírtak szerint kell a tavat megközelíteni.

Buda irányából a Megyeri hídon áthaladva kell a Bevásárlóközpontokhoz (Dunakeszi-dél; Káposztásmegyer) vezető kijáratnál kell kihajtani.

Megközelítés vasúton:

A Bp. Nyugati pu. - Vác járatot igénybe véve Dunakeszi-alsó megállóhelyen kell leszállni, ahonnan már látszik a tó. (kb. 250 m séta után elérhető a halőrház.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

A Dunakeszi Kavicsbányató azon ritka horgásztavak közé tartozik, ami fővárosi tömegközlekedési eszközökkel is megközelíthető.

A Lehel térről induló 14-es villamossal (a 12-es nem jó!), a Káposztásmegyeri végállomásig kell közlekedni. Innen, az M0 autóút hídja alatt áthaladva egy kb. 15 perces séta a tó bejárata.

A villamos végállomástól a 126A autóbusszal két megállót lehet még a Mogyoródi –patak végállomásig menni, és ezzel a sétát felére lecsökkenteni. FONTOS! A 126-os autóbusz nem jó!

Autóbusszal a Keleti pu.-Baross térről a 30-as járattal a Káposztásmegyer, Mogyoródi-patak végállomásig közlekedve a már említett sétával lehet a tavat elérni. FONTOS! A 30A járat nem jó!

Ezen kívül a 20E járattal a Keleti pu. Baross térről indulva a Káposztásmegyer, Óceánárok u-i végállomáson a 126A járatra átszállva, a Mogyoródi-patak végállomástól a már említett séta a tóig.

Mindenkit szeretettel várunk.